• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik (29)

mint groene nitril Plus handschoenen 100 st.
zwarte latex handschoenen Select Black 100st
Coated Micro-Touch Latex 100 st.
Semi Long nitril handschoenen wit 150 st
Blauwe vinyl handschoenen SuperFit
High Risk Nitril extra lang blauw 50 st.
Zwarte dikke nitril handschoenen 100 st
308BL blauwe nitril extra lang en dik 480 st
Micro-Touch Nitril handschoenen WIT 200 ECO
7,70 6,94
(8,40 Incl. btw)
Denta-Glove HydraCare Latex 100 st.
6,50 6,38
(7,72 Incl. btw)
Veterinaire PE handschoenen 90cm
4,60 4,18
(5,06 Incl. btw)
EXTRA LANG 300mm nitril blauw 100 st
Micro-Touch Denta-Glove Rubber Latex NRL 100 st.
4,50 4,03
(4,88 Incl. btw)
Vinyl handschoenen TRANSPARENT 100
Latex GRIP medische handschoenen WIT 100 st
Toon 1 - 24 van 29

Wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik

Wegwerphandschoenen worden gebruikt in diverse branches zoals de zorg, de foodbranche, in laboratoria en uiteraard ook in de tandheelkunde en schoonmaakbranche. We onderscheiden verschillende soorten wegwerphandschoenen. Er zijn disposable handschoenen gemaakt van nitril, latex en vinyl. Daarnaast is er ook nog de keuze uit poedervrije of gepoederde handschoenen waarbij gepoederde handschoenen niet meer zijn toegestaan volgens de LCHV Richtlijn en dus niet een GGD inspectie zal doorstaan. Dan zijn er ook hypoallergene handschoen varianten, welke ook te koop zijn als steriele handschoenen geschikt voor operaties. Met deze handschoenen is er maximaal comfort en is de kans op een handschoen allergie het kleinst. In de zorgbranche staat een goede hygiëne natuurlijk hoog in het vaandel, omdat er anders de kans op besmetting bestaat en dit moet ten alle tijde voorkomen worden. Ook als er gewerkt wordt met voedsel dan is het belangrijk om hygiënisch te werk te gaan en raden we aan om te werken met poedervrije handschoenen.

Disposable handschoenen van nitril, latex en vinyl

MedicaMarkt is de groothandel gespecialiseerd op het gebied van disposable handschoenen van nitril, latex en vinyl. In ons uitgebreide assortiment kunt u wegwerphandschoenen van topmerken zoals Altairmed, Ansell Micro Touch, Eurogloves, Grippaz en Medi-Inn online bestellen tegen scherpe prijzen. De handschoenen zijn geschikt voor diverse werkzaamheden. Onze wegwerphandschoenen worden onder andere gebruikt door tandartsen, veterinaire medewerkers, verplegers en facilitaire medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak. We onderscheiden ook medische handschoenen van handschoenen die geschikt zijn voor food. De medische varianten bieden nog meer bescherming en zitten comfortabeler. Al onze disposable handschoenen van nitril, latex en vinyl zijn te bestellen in verschillende maten. Naast deze producten bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar andere disposables en praktijkbenodigdheden. MedicaMarkt is de medische groothandel!

Handschoenen voor eenmalig gebruik

Het gebruik van wegwerphandschoenen kan bij sommige mensen zorgen voor problemen met de huid, het is daarom verstandig dat u voor gebruik eerst de informatie over wegwerphandschoenen van verschillende materialen leest. Om ervoor te zorgen dat u, uw patiënten en/of personeel vrij blijven van gezondheidsklachten hebben we deze pagina voor u ingericht. Hier leest u alles over handschoenallergie en hoe het voorkomen kan worden. Er zijn diverse aandoeningen waar u last van kunt krijgen als u vaak wegwerphandschoenen gebruikt. Kapperseczeem, nitril allergie en latexallergie zijn enkele voorbeelden van aandoeningen, lees goed alle informatie om dit te voorkomen en anders vraagt u om vrijblijvend advies.