Globule Pop Flower design schoenen

€30,15 €20,35 Excl. btw
€24,62 Incl. btw
Op voorraad (2 verkoopeenheden)
 
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
+3500 Medische producten
Groothandelsprijzen en Top Merken
Klanten geven MedicaMarkt 9.1
Gratis thuisbezorgd vanaf €125 (excl.)
Artikelcode AC246414
EAN 8945004002679

Dames werkschoenen POP FLOWER design

Kenmerken:

  • Draaibare hielband
  • EVA procedure
  • Exclusief Design
  • Schuzz Franse topkwaliteit
  • Voor binnen- en buitenshuis
  • Soepel en Super licht (rond 230 g !)
  • Thermo vorming
  • Ontspannend
  • Zeer lange levensduur
  • Frans ontwerp
  • Anti-geur
  • Behoudt luchtige voeten
  • Voor strand, stad werk en vrije tijd
  • Laat water en zand makkelijk weglopen
  • Anti-slip zool
  • Blijvend design
  • Vele kleuren en prints
  • Vuilafstotend
  • Hygiënisch: machine wasbaar tot 50 garden
  • Personaliseerbaar met PINs
  • Masserend effect

Over de EVA technologie en het Pop Corn effect:

SCHU’ZZ heeft geïnjecteerde EVA (Ethylene-Vinyl Acetate) gebruikt om de zeer hoge kwaliteit van de schoenen te bereiken. Het volledig recyclebare plastic polymeer zorgt voor een onwerkelijk licht materiaal wat tegelijkertijd zeer sterk en resistent is. Tijdens het dragen en door het luchtcontact vormt EVA zich naar een definitieve vorm rondom de vorm van de voet. Dit noemt men bij SCHU’ZZ het Pop Corn effect. Dit waarborgt een product dat anatomisch verantwoord, soepel, hygiënisch en anti-geurend is.

Daarbij is Ethyleenvinylacetaat een slijtvaste kunststof. Deze wordt in geschuimde vorm o.a. toegepast in massieve banden voor onder andere kinderwagens, speelgoed en tasjes. Ook in asfalt, om het bitumen sterker te maken (EVAtane). Ook wordt het in (verleng)snoeren gebruikt, dit zijn de zogenaamde Edrateen-snoeren.

Szz-globule-popflowe-40

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Artikelcode AC246414
EAN 8945004002679
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »