4x 25 dubbel paar PI Glove in Glove System non-latex steriele Gammex

€485,00 Excl. btw
€586,85 Incl. btw
Op voorraad (120 verkoopeenheden)
Binnen 1-2 dagen thuis
 
Max order 5 stuks
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
+3500 Medische producten
Groothandelsprijzen en Top Merken
Klanten geven MedicaMarkt 9.1
Gratis thuisbezorgd vanaf €125 (excl.)
Artikelcode AC249812
EAN 35414566842756
Gerelateerde producten
Informatie

PI Glove in Glove System Gammex

Bespaar de helft van de tijd en voorkom risico tijdens het aantrekken van chirurgische handschoenen door het Pre-Donned Gloving system. PI Glove in Glove biedt een systeem van synthetische, kanten-klaar over elkaar getrokken handschoenen en laat zorgmedewerkers dubbele handschoenen in één keer makkelijk en zonder vertraging aantrekken. Dit Ansell-systeem van dubbele handschoenen, waarvoor octrooi is aangevraagd, is wereldwijd de eerste handschoen innovatie waarbij de chirurgische binnen- en buitenhandschoen over elkaar zijn getrokken zodat zorgmedewerkers beide handschoenen in één keer kunnen aantrekken. 

Dit systeem combineert de semi-transparente GAMMEX® PI Hybrid als buitenhandschoen, die het comfort van polyisopreen met de sterkte van neopreen combineert, met de groene GAMMEX® Non-Latex PI Underglove als binnenhandschoen, voor snelle en eenvoudige detectie van handschoenbeschadiging.

Gedreven door innovatie worden deze Glove in Glove latexvrije GAMMEX chirurgische handschoenen ontwikkeld om te beantwoorden aan de veranderende behoeften van gebruikers in de chirurgische gemeenschap. Dankzij de unieke samenstellingen en geavanceerde technologieën, het ergonomisch comfort en superieure bescherming leggen zorgmedewerkers wereldwijd de bescherming van hun handen in die van het merk Ansell.

Gammex Glove in Glove eigenschappen:

 • De kant-en-klaar over elkaar getrokken buiten- en binnenhandschoen zijn verpakt in één polyester zak en één wikkel. Dubbele handschoenen aantrekken gaat daardoor niet alleen sneller – gemiddeld in de helft van de tijd - maar er wordt ook 50% minder verpakkingsmateriaal gebruikt, zodat dit systeem de impact op het milieu verlaagd.
 • Non-latex, difenylguanidine-vrij (DPG-vrij) en cetylpyridiniumchloride-vrij (CPC-vrij) om het risico op een latexallergie van Type I uit te sluiten en chemische Type IV allergieën en huidgevoeligheid sterk te beperken.
 • De buitenhandschoen is makkelijk uit te trekken en het gladde oppervlak van de binnenhandschoen maakt het eenvoudig om handschoenen snel te wisselen tijdens het opereren.
 • De vingertoppen van de buiten- en binnenhandschoen zijn tijdens de productie op elkaar afgestemd, zodat ze bij het aantrekken zo weinig mogelijk moeten worden aangepast. 
 • • De Glove in Glove binnenhandschoen is een 1/2 maat groter dan de buitenhandschoen voor optimaal  gebruikerscomfort. 

Glove in Glove System aanbevolen bij:

Alle chirurgische ingrepen: veterinair, humaan, dentaal.

Gebruikte technologieën Glove in Glove

 • DERMASHIELD™ Polymer Coating Technology
 • GLOVE-IN-GLOVE™ Pre-donned Double Gloving System
 • HYBRID™ Synthetic Blend Technology
 • PEARL™ Protein Leaching Technology
 • SUREFIT™ Cu" Roll-down Technology
 • ART™ Advanced Rheology TechnologyAC249815
Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Artikelcode AC249812
EAN 35414566842756
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »