Handschoen dispenser 3 vaks Deluxe met veer

€22,00 Excl. btw
€26,62 Incl. btw
Staffelkorting
  • Bestel 2x de verkoopeenheid a €20,90 en bespaar 5%
  • Bestel 4x de verkoopeenheid a €20,24 en bespaar 8%
Niet op voorraad
7-10 dagen (op aanvraag)
Artikelcode AC249838
EAN 8945004003348
Informatie

Kunststof acryl handschoen wandhouder 

Deze kunststof acryl handschoendispenser wandhouder is gemaakt voor 1 losse of 3 doosjes handschoenen boven elkaar. Deze Deluxe versie heeft een veer aan de achterkant die tegen de achterkant van het doosje drukt waardoor de dispenserdoosjes mooi strak tegen de voorzijde wordt gedrukt. Dus geen bewegende of schuine handschoendispensers meer.

De wandhouder is niet ingegraveerd met de maten, immers het kunststofmateriaal is transparant dus u ziet exact welke maat erin zit.

Let op: ivm de veer passen niet alle doosjes handschoenen. In dat geval kunt u de veer afbreken, hiermee wordt +/- 2cm diepte vrijgemaakt. Check daarom goed de maat van de hoogte van het handschoenendoosje.

I.v.m. beschikbaarheid en bulkverkoop kan het zijn dat we door voorraadtekort exact dezelfde wandhouder verzenden maar met een logo erop. Dit logo is niet zichtbaar als de drie handschoendoosjes in de dispenser zitten.

Dit product bevat GEEN bevestigingsmateriaal. Nodig zijn 4 schroeven en pluggen (5-6mm). Niet aanbevolen maar wel mogelijk: plakken aan de wand met dubbelzijdig krachttape (niet meegeleverd)

De wandhouderversie voor één doosje handschoen is dieper en dus ook beter passend voor de handschoendispensers die hoger zijn. Zie afmetingen onder.

Afmeting kunststof wandhouder met en zonder veer

1 vaks afmeting: Hoog 13,5 cm x 24,4 cm volledige breedte x 10,6 cm diep (met veer). Zonder veer is de diepte +/- 8,6 cm.

3 vaks afmeting: Hoog 40,7 cm x 24,4 cm volledige breedte x 7,4 cm diep (met veer). De openingbreedte is 14,4 cm. zie afbeeldingen voor een goed beeld van de afmetingen. Zonder veer is de diepte 5,5cm.

Liever RVS wandhouders? Of wandhouders voor handalcohol, zeep, schoten, mondmaskers etc.? Bekijk dan HIER het dispenser assortiment. Daarbij is ons huismerk Rembrandt extra gunstig geprijsd.

 

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »