Cocune

COCUNE: het ontstaan, assortiment en oplossing

Cocune is ontstaan uit een recente en belangrijke ontwikkeling binnen de gezondheidszorg; de verandering van het tijdrovende traditionele wassen naar het verzorgend wassen. In toevoeging op het verzorgend wassen is een complete lijn verzorgingsproducten ontwikkeld. 
Deze zijn nu naast de professionals en de gezondheidszorg ook verkrijgbaar voor de kleinere gebruiker zoals de thuiszorg en mantelzorger. Jong en oud verdient een zijdezachte huid en een hygiënische verzorging. Voor een huid die veel te verduren heeft biedt Cocune een passende oplossing. 

Wassen Zonder Water -  WZW: verzorgend wassen

Tegenwoordig vraagt de gezondheidszorg om steeds meer oplossingen om efficiënt en hygiënisch goede zorg te kunnen bieden, en dan wel tegen acceptabele kosten. Met water, zeep, katoenen washandjes en waskommen is het niet altijd even plezierig, schoon of efficiënt: op en neer lopen, water wisselen, washandjes en handdoeken laten wassen etc. Cocune heeft producten ontwikkeld die de zorgnemer een frisser, schoner en zachter gevoel geven dan de ouderwetse manier van wassen. 

Lees meer

AANBIEDING

€2,25 €2,31 Incl. btw €1,91 Excl. btw

AANBIEDING

€3,99 €4,10 Incl. btw €3,39 Excl. btw
Powered by Lightspeed