SleepAngel comfortabel en hygienisch slaapkussen - antibacterieel en hypoallergeen

Een goede nachtrust krijgen is het beste wat u kunt doen om uw lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. SleepAngel slaapt beter.

€82,60 Excl. btw
€99,95 Incl. btw
 Op voorraad

Bacterievrij hypoallergeen hoofdkussen

Het gepatenteerde SleepAngel kussen is geschikt voor iedereen die goed en veilig wil slapen maar in het bijzonder voor Astma en COPD patiënten en personen die gevoelig zijn voor stof, huismijt en andere storende invloeden die zich in de slaapkamer kunnen begeven.

Het SleepAngel slaapkussen wordt al in meer dan 40 landen in vele grote ziekenhuizen ingezet en is nu ook als consumenten slaapkussen te koop. Dit kussen biedt alles wat door professionals van een topkwaliteit hoofdkussen gevraagd wordt:

  • Hygiënisch en anti-bacterieel
  • Gezond slapen
  • Gemakkelijk reinigen, óók met desinfectiealcohol.
  • Voor thuis, hotel, zorginstellingen.
  • Kussenmaten voor volwassenen en kinderen.
  • Door en door getest.

SleepAngel hoofdkussens zijn ontstaan uit de ontwikkeling van de PneumaPure-filter technologie.

SleepAngel met PneumaPure filter technologie:

Dankzij dit filter slaapt u beter en bent u beschermd tegen allergieën, bacteriën, huisstofmijt en kiemen. Sleep Angel is ontwikkeld door 'Healthcare' professionals en goedgekeurd door de meest toonaangevende laboratoria wereldwijd. Onafhankelijke laboratoria stellen dat Sleep Angel de beste bescherming biedt tegen allergieën, astma en infecties tijdens uw nachtrust.

Gezond slapen dankzij ventilatie en comfort kussen

Bacteriën maken geen enkele kans om binnen te dringen tot de kern van het Sleep Angel hoofdkussen. Het spreekt voor zich dat bacteriën zich ook niet kunnen nestelen en vermenigvuldigen. Met als resultaat: een schonere en veiligere slaapomgeving voor iedereen maar met name voor Astmapatiënten. Het Sleep Angel kussen ventileert en blijft comfortabel.

Slaapkussen gemakkelijk reinigen en ontsmetten

Niet geheel onbelangrijk: het Sleep Angel hoofdkussen is eenvoudig te reinigen middels een vochtige doek of ontsmettingsmiddelen zoals chloor of desinfectiealcohol. Het kussen hoeft niet gewassen of gestoomd te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »