MicroFlex 93-260 3-laags chemisch bestendig per 50st.

€22,26 Excl. btw
€26,93 Incl. btw
Op voorraad (67 verkoopeenheden)
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode AC242647
EAN 76490453466
Gerelateerde producten
Informatie

MicroFlex 93-260 chemicalie bestendige handschoen

De dunste CHEMICALIË BESTENDIGE handschoen. 

De introductie van de nieuwe handschoen MicroFlex 93-260 verandert het beeld en aanpak van de chemische handbescherming. Deze handschoen heeft zich bij onze klanten bewezen als goede oplossing bij acrylaatallergie.
Met een innovatief drie lagen ontwerp, biedt MicroFlex 93-260 de betrouwbare bescherming aan werknemers die werken met chemicaliën.

De Ansell MicroFlex 93-260 handschoen is voorzien van een unieke drielagen constructie met een zachte binnenkant die specifiek is ontworpen om gemakkelijk aan te trekken. Zijn flexibele middelste laag biedt maximale bescherming tegen o.a. zuren terwijl de duurzame buitenkant zorgt voor een maximale bescherming tegen organische oplosmiddelen. Het stoere uiterlijk van de handschoen staat garant voor veeleisende fysische en chemische omstandigheden voor werknemers die minder vaak handschoenen kunnen wisselen hetgeen resulteert in een verbeterde productiviteit.

Kenmerken Microflex 93-260:

 • Extra zacht binnenmateriaal en ergonomische fit voor maximaal draagcomfort.
 • Lagere AQL (0,65) dan standaard wegwerphandschoenen, en een verlengd manchet, wat beide zort voor meer complete bescherming tegen chemische stoffen op de pols en onderarm.
 • Materiaal: nitril en neopreen gecombineerd
 • Kleur: groene buitenkant, blauwe binnenkant
 • Technisch design: ambidextrous (dus geen linker of rechter), poedervrij, geruwde vingers voor meer grip, een 'Heavy Duty Product'
 • Gerold manchet voor makkelijk aan en uit trekken
 • Audit Standaard ISO 9001
 • Opslag: buiten contact van zonlicht, op een koele en droge lokatie.
 • Zelfverzekerde chemische bescherming tegen een breed scala van chemicaliën
 • Hoog niveau van uit te voeren behendigheid en precisie detailwerk
 • Tactiliteit aan oppervlakken
 • Silicone-vrij

Het 93-260 MicroFlex ontwerp van nitril en neopreen:

 • INNOVATIEF 3 laags ontwerp
 • Oplosmiddelbestendige buitenlaag
 • Zuur & base resistente middelste laag
 • Makkelijk aantrekken binnenlaag

 Verpakking MicroFlex 93-260:

 • Verkoopeenheid (1 stuk) is een dispenser met 50 handschoenen. 
 • Een omdoos bevat 10 dispensers = 500 handschoenen. 
 •  

Conform normalisatie:

ASTM D3577, TYPE II
PPE 89/686
EN 420
EN 388
EN 374 categorie III

Voordelen Ansell MicroFlex 93-260:

 • Verminderd risico op lekkages, ongevallen, blootstelling aan chemische stoffen
 • Verhoogde veiligheid
 • Verhoogde efficiëntie en produktiviteit
 • Ergonomisch ontwerp voor een betere draagtijd
 • Verlaagt of verhelpt acrylaatallergie

Chemicalie bescherming, ook bij acrylaatallergie:

De Microflex 93-260 biedt zware chemische beschermingseisen die voldoen aan zowel de EN 374-certificering in Europa en de KOSHA certificatie in Korea. Bij het testen tegen agressieve chemicaliën, zoals zwavelzuur, N heptaan, hexaan en methanol, toont de Microflex 93-260 een indrukwekkende permeatietijd.
 

Veilig met ongeëvenaard comfort

Vervaardigd van een innovatieve nitril en neopreen composietmateriaal biedt de MicroFlex 93-260 een handschoen van slechts 7,8 mil (0,19 mm) dik en biedt alle voordelen van een wegwerphandschoen: uitzonderlijk comfort, optimale pasvorm, hoge beweeglijkheid en goede grip. Deze eigenschappen gecombineerd met de Ergoform Design Technology helpen spiervermoeidheid van de hand en onderarm te verminderen om de productiviteit van werknemers te ondersteunen, en de kans op dure of gevaarlijke ongevallen en lekkages te verminderen.

* Het proces gebruikt om deze 3-laags handschoen maken, is patent aangevraagd.

Laboratorium handschoen toepassing:

Met behulp van fijne instrumenten zoals pipetten, pincet en spuiten voeren labonderzoekers tests uit op potentieel gevaarlijke stoffen. Omdat ze de exacte chemische samenstelling niet mogen weten
van de materialen waarmee ze werken, hebben laboratorium wetenschappers handschoenen die moeten beschermen tegen een reeks van zuren, basen en oplosmiddelen, terwijl ook de handschoenen ook goede tactiele gevoeligheid en behendigheid moeten bieden.

Onderhoud en reparatie handschoen toepassing:

Onderhoud en reparatie werknemers in een scala van industrieën worden vaak blootgesteld aan bijtende reinigingsmiddelen en chemicaliën tijdens de inspectie, reparatie en reinigen van apparatuur, gereedschap en oppervlakken. Toevallig contact met chemicaliën veroorzaakt naar schatting 50.000 doden
en 190.000 ziekten elk jaar in de Verenigde Staten alleen. Sommigen beschermden hun handen door het dragen van eenvoudige wegwerphandschoenen die de chemische bescherming die ze nodig hebben niet kon bieden.
Anderen gebruikten chemische handschoenen die een betere bescherming bieden, maar niet effectief zijn, en gevaar brengen, om dingen goed te voelen met hun vingers, wat de productiviteit uiteindelijk vermindert.

Assemblage en fabrieken handschoen toepassing:

Assemblagebedrijven en fabrikanten over een breed scala van industrieën komen in contactmet snijvloeistoffen, koelvloeistoffen en andere chemische stoffen op regelmatige basis. Zij kunnen niet altijd traditionele chemische handschoenen dragen en in plaats daarvan gaan ze met blote handen aan het werk of ze gebruiken standaard wegwerphandschoenen. Men vraagt om handschoenen met goede bescherming maar ook een goede beweeglijkheid en vingergevoeligheid - net als bij het uitlijnen, schroeven of bouten, kleine onderdelen en stukken. Dit kan het risico van blootstelling aan chemische stoffen geven die kunnen leiden tot lange termijn gezondheidsproblemen.

Luchtvaartindustrie handschoen toepassing:

latexvrije-handschoenen Vliegtuigbouw en onderhoud operators die werken aan casco's, motoren en hydraulische systemen dragen vaak wegwerphandschoenen die het mogelijk maken om kleine onderdelen te handelen. Maar omdat de apparatuur en systemen waarmee zij werken in aanraking komen met hydraulische vloeistoffen die uit agressieve chemicaliën bestaan, bieden wegwerphandschoenen niet de geavanceerde chemische bescherming die zij nodig hebben. Chemicalien dringen snel door het handschoenmateriaal wat afbreuk doet aan hun gezondheid en daarbij moeten zij vaak tijdens het werk stoppen met wat ze doen om handschoenen te wisselen.


Informatiebladen MicroFlex 93-260:

MicroFlex 93-260 Product Data Sheet, klik HIER 

 
AC242651
Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »