• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Welkom bij trinkForm!

Geen categorieën gevonden...

Welkom bij trinkForm!


Water op basis van natuurlijke mineraaldrank.

Per 2017 is MedicaMarkt exclusief licentiehouder en distributeur van de nieuwste oplossing in water dranksystemen: trinkForm. trinkForm mineraaldranken op basis van natuurlijke sapconcentraten biedt u een nieuwe manier om gezond de dorst te lessen en de waterconsumptie te doen toenemen. 

Waarom water drinken met trinkForm?

Omdat trinkForm het water weer lekker en gezond maakt dankzij de natuurlijke sapconcentraten met behoud van belangrijke stoffen zoals mineralen. De dranksystemen zijn technisch zeer goed doorontwikkeld, hebben een frisse moderne uitstraling en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.


Voor wie is trinkForm verkrijgbaar?

Wij richten ons met name op de grote ondernemingen, scholen en zorginstellingen. Voor kleine ondernemingen is er een praktisch tafelmodel met twee smaken en gekoeld water.

Welke bedrijven gingen u voor? 

trinkform is twee jaar geleden in Duitsland begonnen. Zeer grote ondernemingen (500+ werknemers) hebben inmiddels hun kantines ingericht met de trinkForm oplossing. Dus alle frisdrankmachines eruit, en trinkForm erin: gezond, lekker en voordelig.

Als referentie heeft trinkform hun oplossing reeds staan bij diverse groot-indsutriële bedrijven LEES MEER


Wat zijn de kosten?

Er zijn twee soorten kosten: de aanschaf van het dranksysteem en kosten voor het verbruik van de sapconcentraten. Het instapmodel dranksysteem is leverbaar al vanaf €895,= .

Momenteel worden de systemen aleen verkocht. In Q3 2017 verwachten we ook lease en huurkoop aan te kunnen bieden. Voor een glas 20cc drank ligt de prijs rond de €0,07 afhankelijk van afname en de dosering die wordt ingesteld. 
Net als koffie- en snoepapparatuur gelden er installatie- en onderhoudskosten.

Wat is de keuze in apparaten?

Er zijn vele varianten in machines, die op de waterkraan worden aangesloten of op een waterreservoir, en dan is er de keuze uit mét CO2 (prik) of zonder CO2. De sapconcentraten zijn er in 11 gewilde 
vruchtensmaken en 4 light sapconcentraten. Het aantal smaken wordt uitgebreid. Optioneel zijn er extra waterfilters leverbaar als u de voorkeur heeft om op het kraanwater een extra filtratie toe te passen.  


Waar en voor wie is trinkForm te koop? 

MedicaMarkt levert u de dranksystemen en sapconcentraten. Ook dragen wij zorg voor de installatie en het onderhoud. Omdat wij in Nederland in de opstartfase zitten zijn wij selectief in het type klant d.w.z. onze focus ligt op groot-industrieel, scholen en de zorg, maar kleinere bedrijven zijn ook welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Proefplaatsingen:

Op aanvraag is dit mogelijk. Om uzelf van de kwaliteit van het systeem en de drank te overtuigen plaatsen wij een compact tafelmodel met twee smaken en puur water gedurende een week zodat u voldoende tijd heeft om alle voordelen te ervaren. Een mogelijkheid om het systeem op een waterkraan aan te sluiten geniet de voorkeur. Als dat niet aanwezig is dan kan er met waterflessen worden getest.