Over ons

MedicaMarkt

de medische groothandel voor iedereen


De beste prijs-kwaliteit en een goede persoonlijk service, bij ons voelt u zich weer een gewaardeerde klant die niet meer onnodig teveel betaalt. Momenteel groeien wij hard in diverse sectoren zoals de zorg, facilitair, dentaal en veterinair door de enorme besparingen die het bedrijf maar ook thuiszorgers en mantelzorgers voor particulieren kunnen behalen. 

Dus kijk, vergelijk en bespaar. En heeft u een vraag? Bel of mail ons even, we helpen u graag verder.

 

Expeditie (leveringen, afhalen op afspraak, GEEN winkel):

MedNL 
Cruquiuszoom 29
2142EW  Cruquius 

Kantooradres (GEEN winkel, bezoek op afspraak):

MedicaMarkt 
Cruquiuszoom 29
2142EW  Cruquius 

 

Correspondentieadres (post, facturatie):

MedicaMarkt B.V.
Postbus 200
2100AE Heemstede 

 

Email: info@medicamarkt.nl

Telefoon: 085-0472 472 / 023-8200380

KvK: 34285544

BTW: NL818597690B01

BANK:  IBAN - NL19ABNA0401842797      BIC/SWIFT - ABNANL2A

 

Onze specialiteit:
wegwerphandschoenen en het voorkomen van allergie welke ontstaat door disposable handschoenen:

Kennis over wegwerphandschoenen schiet vaak tekort bij de werkgever, de inkoper en de gebruiker. De handschoen zou ons moeten beschermen tegen risico's van buiten, maar wat doet de handschoen zelf met onze huid? 

Naast de welbekende latexallergie Type I door latexeiwitten in natuur rubber latex (NRL) handschoenen worden de gevolgen van chemische residuen ín de handschoenen sterk onderschat totdat het te laat is: hardnekkige contactdermatitis Type IV, ookwel handeczeem, is het gevolg met een maanden tot jarenlange nasleep. 

Voor de werkgever geeft dit risico's op personeelsuitval door bedrijfsziekte of zelfs schadeclaims omdat de werkgever niet aan zijn zorgplicht heeft voldaan om het personeel goede en veilige handschoen te laten gebruiken.

Al deze kennis delen wij graag met u zodat u beter weet wat u moet kopen en gebruiken. Dit ter bescherming van uzelf, uw personeel en uw klant/patiënt. Lees deze informatie als een eerste begin.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »