Achteraf of contant betalen

Bestellen zonder eerst af te rekenen

Uw bestelling in ontvangst nemen en openen.

Dan pas betalen binnen een termijn van 14 dagen.

Om deze service mogelijk te maken gebruiken wij Afterpay en Billink als achteraf betaalpartner. 

                

 

Hoe werkt achteraf betalen bij MedicaMarkt:

Betalen doet u achteraf, nadat u de bestelling veilig heeft ontvangen. Dan weet u zeker of het product bevalt en betaalt u alleen voor wat u wilt houden. Zo bent u als consument meer beschermd, en dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvangt u een betaaloverzicht in de app of per e-mail. Deze kunt direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. 

Limieten voor Consumenten en Bedrijven (NL):

  • Consumenten AfterPay: €2500
  • Bedrijven Afterpay: €1000
  • Consumenten Billink: €750
  • Bedrijven Billink: €5000

Achteraf betalen, hoe werkt het?

  1. Nadat u uw klantgegevens bij het afrekenen opgeeft verschijnen Afterpay en Billink in de lijst met betaalmethoden.
  2. Indien u voor één van deze twee kiest dan voert AfterPay of Billink het volledige achteraf betaalproces verder uit.
  3. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay/Billink een gegevenscontrole uit. AfterPay/Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in hun privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay/Billink niet geautoriseerd worden*, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. 
  4. Na levering informeert AfterPay/Billink u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay/Billink. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay of Billink.

*Let wel: heeft u nog een vorige factuur open staan bij Afterpay of Billink? Dan kunt u nog geen nieuwe transactie afsluiten, u dient dan eerst die eerdere factuur te voldoen. Indien de factuur open staat bij Afterpay dan kunt u wel voor Billink kiezen, en andersom.

CONTANT BETALEN MET CASHLY BIJ PRIMERA

Cashly biedt een nieuwe betaaloplossing voor iemand die niet via internet of mobiel kan betalen: online bestellen en contant afrekenen bij een Primera winkel. De betaling wordt geregistreerd in onze webwinkel waarna de bestelling wordt vrijgegeven voor verzending. Bij het afrekenen in de Primera winkel wordt €4,95 transactiekosten in rekening gebracht. Hoe werkt Cashly

Wenst u op een andere wijze te bestellen of te betalen? Neem dan even contact met ons op om de overige mogelijkheden te bespreken.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »