• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Achteraf betalen

  1. Bestellen zonder eerst af te rekenen

  2. Uw bestelling in ontvangst nemen en openen.

  3. Dan pas betalen binnen een termijn van 14 dagen.

 

Om deze service mogelijk te maken gebruiken wij Afterpay als achteraf betaalpartner. 

Hoe werkt achteraf betalen bij MedicaMarkt:

Betalen doet u achteraf, nadat u de bestelling veilig heeft ontvangen. Dan weet u zeker of het product bevalt en betaalt u alleen voor wat u wilt houden. Zo bent u als consument meer beschermd, en dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvangt u een betaaloverzicht in de app of per e-mail. Deze kunt direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. 

Achteraf betalen met Afterpay voor Consumenten (B2C in NL en BE)

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat de klant een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf de smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf de computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode die door MedicaMarkt wordt aangeboden. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Achteraf betalen voor bedrijven (B2B)

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.