MedicaMarkt APP

 

 

 

 

MedicaMarkt maakt de medische zorg in Nederland weer betaalbaar, voor de particulier en de medische professionals. De app maakt het nog gemakkelijker voor u om uw favoriete producten te kopen.

Dit kunt u met de MedicaMarkt App doen:

· Het is twee keer sneller dan de website
· Zoek en bestel ons volledige assortiment aan producten, waaronder medische disposables, ouderenzorg, medische instrumenten en kliniekbenodigdheden.
· Met de barcode scanner scan je snel en gemakkelijk de gewenste medische zorgproducten en instrumenten.
· Als eerste op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen
· Alle productinformatie binnen handbereik
· Snel, gemakkelijk en veilig betalen

** MedicaMarkt assortiment **

Kies uit ons brede assortiment: wegwerphandschoenen, medische disposables, zorgproducten, hygiënische producten, producten voor de ouderenzorg, dentale producten, allergie en eczeem, thuiszorg, mantelzorg, medische hulpmiddelen, incontinentie, wandhouders en veel meer.
Met het huismerk Rembrandt bieden wij een interessant assortiment wanddispensers, papierproducten, disposable bedmateriaal en zorgproducten. De beste prijs-kwaliteit is onze eerste zorg.

Kijk, vergelijk en bespaar direct. U kunt ook achteraf betalen na de levering. Uw pakket wordt snel bezorgd door o.a. PostNL en DPD, ook kunt u het afhalen op één van de 3000 afhaalpunten in Nederland wanneer het u uitkomt.

Voor vragen of suggesties stuur een mail naar [email protected] of bel +31 (0)85 047 24 72

** Over MedicaMarkt **

Anno 2019 wordt MedicaMarkt gezien als dé specialist in medische handschoenen en de voorkoming van handschoenallergieën zoals latexallergie en allergische contactdermatitis. Een goed advies is kosteloos, het voorkomt toekomstige problemen en het levert het gewenste resultaat om deze beroepsziekte te voorkomen. Voor de werkgever geldt een zorgplicht d.w.z. waarmee het verstrekken van veilige handschoenen schadeclaims doet voorkomen.

** Review onze App **

Mocht u onze App met veel plezier gebruiken deel dit dan door een review achter te laten. Super bedankt alvast!

** Link naar privacy policy **
https://www.medicamarkt.nl/service/privacy-policy/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »