Bestellen en betalen

Bestellen:

Minimum orderbedrag: MedicaMarkt is een online medische groothandel met voordelige prijzen. De webwinkel is ook opengesteld voor particulieren, een KvK is dus niet verplicht, echter geldt er een minimum orderbedrag om een bestelling te kunnen plaatsen.  

Minimum aantal: In tegenstelling tot vele andere medische groothandels bent u niet verplicht om per omdoos te bestellen. Voorbeeld: u kunt handschoenen ook per losse dispenser(s) bestellen i.p.v. een omdoos waar 10 dispenserdoosjes in zitten. Dit maakt het bestellen bij MedicaMarkt laagdrempeliger dan bij andere webwinkels. Echter, voor enkele artikelen geldt wel dat er een minimum te bestellen aantal geldt van een los product.

Verzendkosten: klik HIER

Betaalmethoden en kosten voor bestellingen vanuit Nederland:

 • iDeal - gratis 
 • Paypal - toeslag
 • Credit Cards - toeslag 
 • Overschrijving met vooraf betalen  - gratis (altijd o.v.v. het ordernummer).
 • Veilig Achteraf Betalen met Afterpay (VOORAL PARTICULIER) - Afterpay stuurt de factuur naar de klant, de klant betaalt aan Afterpay conform de betaalcondities van Afterpay.  -Toeslag
 • Veilig Achteraf Betalen met Billink (VOORAL ZAKELIJK) -Billink stuurt de factuur naar de klant, de klant betaalt aan Billink conform de betaalcondities van Billink. - Toeslag
 • Basware - wereldwijd het grootste online betaal en facturatieplatform waar duizenden bedrijven en instanties na accreditatie bij zijn aangesloten.
 • Bitcoins - toeslag

Wenst u op een andere wijze te bestellen of te betalen? Neem dan even contact met ons op om de overige mogelijkheden te bespreken.
 

ACHTERAF BETALEN MET AFTERPAY   

(meest geschikt voor particulieren):

AfterPay voert voor MedicaMarkt het volledige achteraf betaalproces uit, met name voor particulieren. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MedicaMarkt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,= als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 400,= PER BESTELLING.

AfterPay voert voor MedicaMarkt het volledige achteraf betaalproces uit, met name voor particulieren. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MedicaMarkt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,= als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 400,= PER BESTELLING. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. *E.e.a. na goedkeuring.

ACHTERAF BETALEN MET BILLINK

(meest geschikt voor bedrijven):

Billink voert voor MedicaMarkt het volledige achteraf betaalproces uit. Met name is Billink geschikt voor bedrijven. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt zo bij MedicaMarkt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 2500,= . 
Ter goedkeuring van uw verzoek om zo achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. *E.e.a. na goedkeuring.


Betaalmethoden en kosten voor bestellingen van buiten Nederland:

 • iDeal (gratis)
 • Belfius (toeslag)
 • Sofortbanking (toeslag)
 • MisterCash (toeslag)
 • Bancontact (toeslag)
 • Credit Cards (toeslag)
 • AfterPay (toeslag)
 • Bitcoins (toeslag)


Nu ook In België voor particulieren: achteraf betalen met Afterpay.
Betalen per factuur:

Grote bedrijven kunnen bij ons ook direct bestellen en per factuur betalen op basis van een goedkeuring. U kunt hiervoor een email sturen met NAW en KvK gegevens en wat u wenst te bestellen. MedicaMarkt maakt de order voor u aan en stuurt u de factuur. Vervolgens zal de verzending worden gedaan indien het bestelde op voorraad is.

Voor betalen op rekening hanteert MedicaMarkt een goedkeuringsproces. Na goedkeuring geldt standaard een betalingsconditie van 8 dagen na factuurdatum. 

Bankgegevens MedicaMarkt:

IBAN: NL19ABNA0401842797 
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Gebruik bij uw overboeking altijd het ordernummer als referentie.


Retouren:

MedicaMarkt p/a 4DMS 
Newtonstraat 3-5
3401-JA IJsselstein
*Gelieve eerst een email te sturen om ons te verwittigen van uw retourzending.


Herroepingsrecht:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, echter niet de kosten van de retourzending, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Powered by Lightspeed