Retouren

Tijdelijke aanpassing Algemene Voorwaarden artikel 8 sub 2-i over herroepingsrecht tijdens een virusperiode (Corona, MRSA, SARS ea). In het kort: producten zoals beschermende kleding, chirurgische mondmaskers, FFP1, FFP2, FFP3 ademhalingsmaskers, alcoholdoekjes  kunnen na het aannemen en openen van het pakket niet geretourneerd worden aangezien de hygiënische toestand  en/of steriliteit niet gewaarborgd kan worden voor de terugname en herverkoop. 

Steriele producten kunnen nooit geretourneerd worden.

Lees a.u.b. onderstaand hoe het herroepingsrecht werkt.

Retouradres:

Hetfulfilmentbedrijf- MNL MM
Afdeling Retouren
Cruquiuszoom 29
2142EW  Cruquius

[email protected] 

TEL 085-0472472


*Gelieve eerst een email te sturen om ons te verwittigen van uw retourzending.

Voeg bij uw retour een kopie factuur/pakbon met daarop uw verzoek (ruilen, retour etc) of gebruik anders het herroepingsformulier.

Herroepingsformulier, klik HIER.

Voor eventuele retouren geldt een wettelijk herroepingsrecht op de overeenkomst als volgt:

  • Tijdelijke aanpassing Algemene Voorwaarden artikel 8 sub 2-i over herroepingsrecht tijdens een virusperiode (Corona, MRSA, SARS ea). In het kort: producten zoals beschermende kleding, chirurgische mondmaskers, FFP1, FFP2, FFP3 ademhalingsmaskers, alcoholdoekjes  kunnen na het aannemen en openen van het pakket niet geretourneerd worden aangezien de hygïenische toestand niet gewaarborgd kan worden voor de terugname en herverkoop. 
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
  • U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
  • Enkel de kosten voor retour van u thuis terug naar de webwinkel zijn voor eigen rekening van de klant. De retourkosten die de klant aan de vervoerder betaald bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Steriel verpakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

MedicaMarkt volgt hiermee de wettelijke bepalingen conform Artikel 6.230r van het Burgerlijk Wetboek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »