• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden en levertijd

update 1 mei 2018

Verzendmethoden NL:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde verkoopprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten verschillen per verzendmethode die u kiest (NL).

DPD vanaf €6,95 incl BTW
PostNL vanaf €7,95 incl BTW

Als uw bestelling €125 incl BTW of meer bedraagt dan betalen wij de bezorging, u betaalt dan dus geen verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD of PostNL, afhankelijk van wie u kiest. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden tenzij u een afwijkende verzendmethode heeft gekozen.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wél bieden al onze vervoerspartners u gratis Track&Trace waarmee u het tijdstip van levering kunt volgen.

Voorkom vertraging of foute zendingen!

Wees er zeker van dat uw adresgegevens goed staan ingevuld en dat de bestelling klopt. Let daarbij vooral op de varianten zoals maten en kleuren.

Twijfelt u of u aanwezig bent?

Kies dan een servicepunt van DPD of PostNL bij u in de buurt en haal het pakket zelf op wanneer het u schikt.

Heeft u een speciaal verzoek?

Vermeld dat dan als opmerking bij uw bestelling.

Afwijkende zendingen:

Voor bulkleveringen (pallet/container) en/of bestellingen buiten de webwinkel om zullen de verzendkosten in overleg met de klant overeen worden gekomen. Alleen bij te grote/zware (30KG+) zendingen en palletvervoer kan er een vervoerstoeslag worden berekend. E.e.a. geschiedt in onderling overleg.


International Shipping Cost (outside The Netherlands):

The cost to ship items from each product category to European countries may vary per country of delivery. Your total shipping cost is calculated automatically when you order online, up to a certain limited order amount and based on one colli (pack). For offline orders or special pricing proposals please contact us by email or phone.

For queries about large quantities, payment terms and delivery cost, please contact us by email.