Verzenden en levertijd

Internationaal: zie onderaan deze pagina

Verzendmethoden NL:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 19:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, vaak doordat wij afhankelijk zijn van externe partners in het hele fulfilment- en verzendtraject. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

*DS* of *CD* leveringen: producten die staan aangegeven met *DS* of *CD* worden niet uit ons standaard depot verzonden. Hierdoor kan er een vertraging van één dag optreden waarbij de koerier kan afwijken (GLS i.p.v. PostNL)

De vermelde verkoopprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten verschillen per verzendmethode die u kiest (NL).

Nederland: PostNL vanaf €5,95 excl BTW voor verzend- en handlingkosten.

Als uw bestelling €125 excl BTW of meer bedraagt dan betalen wij de bezorging, u betaalt dan dus geen verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van GLS, DPD of PostNL, afhankelijk van wie u kiest. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden tenzij u een afwijkende verzendmethode heeft gekozen.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wél bieden al onze vervoerspartners u gratis Track&Trace waarmee u het tijdstip van levering kunt volgen.

Voorkom vertraging of foute zendingen!

Wees er zeker van dat uw adresgegevens goed staan ingevuld en dat de bestelling klopt. Let daarbij vooral op de varianten zoals maten en kleuren, en of uw adresgegevens 100% correct zijn.

Twijfelt u of u aanwezig bent?

Kies dan een servicepunt van DPD of PostNL bij u in de buurt en haal het pakket zelf op wanneer het u schikt.

Afwijkende zendingen:

Voor bulkleveringen (pallet/container) en/of bestellingen buiten de webwinkel om zullen de verzendkosten in overleg met de klant overeen worden gekomen. Alleen bij te grote/zware (30KG+) zendingen en palletvervoer kan er een vervoerstoeslag worden berekend. E.e.a. geschiedt in onderling overleg.


International Shipping Cost (outside The Netherlands):

The cost to ship items from each product category to European countries may vary per country of delivery. Your total shipping cost is calculated automatically when you order online, up to a certain limited order amount and based on one colli (pack). For offline orders or special pricing proposals please contact us by email or phone.
 
Belgium: Free shipping as from €250 order value.
Germany: Free shipping as from €250 order value.

For queries about large quantities, payment terms and delivery cost, please contact us by email.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »