Verzenden en levertijd

Verzendmethoden NL:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde verkoopprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten verschillen per verzendmethode die u kiest (NL):

DPD vanaf €4,65 (Servicepunt levering)
PostNL vanaf €6,75

Als uw bestelling €75 of meer bedraagt dan betalen wij de bezorging, u betaalt dan dus geen verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD of PostNL, afhankelijk van wie u kiest. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden tenzij u een afwijkende verzendmethode heeft gekozen.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wél bieden al onze vervoerspartners u gratis Track&Trace waarmee u het tijdstip van levering kunt volgen.

Voorkom vertraging of foute zendingen!

Wees er zeker van dat uw adresgegevens goed staan ingevuld en dat de bestelling klopt. Let daarbij vooral op de varianten zoals maten en kleuren.

Twijfelt u of u aanwezig bent?

Kies dan een servicepunt van DPD of PostNL bij u in de buurt en haal het pakket zelf op wanneer het u schikt.

Heeft u een speciaal verzoek?

Vermeld dat dan als opmerking bij uw bestelling.

Zelf afhalen op ons depot in IJsselstein (€2,50).

Als voordelige verzendoptie kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen op on depot in IJsselstein (Newtonstraat 3-5). Als principe regel geldt: vandaag besteld voor 12 uur => de volgende werkdag afhalen van 12-17uur. De betaling dient vooraf te zijn voldaan. Wij hebben geen mogelijkheid om ter plaatse af te rekenen. Na afronding van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging vanaf welk moment het voor u klaar ligt.


Afwijkende zendingen:

Voor bulkleveringen (pallet/container) en/of bestellingen buiten de webwinkel om zullen de verzendkosten in overleg met de klant overeen worden gekomen. Alleen bij te grote/zware (30KG+) zendingen en palletvervoer kan er een vervoerstoeslag worden berekend. E.e.a. geschiedt in onderling overleg.


International Shipping Cost (outside The Netherlands):

The cost to ship items from each product category to European countries may vary per country of delivery. Your total shipping cost is calculated automatically when you order online, up to a certain limited order amount and based on one colli (pack). For offline orders or special pricing proposals please contact us by email or phone.

For queries about large quantities, payment terms and delivery cost, please contact us by email.

Powered by Lightspeed