• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wassen Zonder Water (20)

Bij een uitbraak va het Norovirus (MRSA) verhoogt het traditionele wassen (washand, teil, water, handdoek) de kans op kruisbesmetting. Toepassing van het Wassen Zonder Water protocol is dan de oplossing.
80 groot formaat vochtige doekjes
Vochtige Aloe Vera washandjes (8)
Vochtige Cocune washandjes (8) geparfumeerd
Vochtige Cocune washandjes (5) geparfumeerd
50 washandjes superzacht molton - disposable
3,60 3,40
(4,11 Incl. btw)
barrier creme tube 150ml
Barriere creme voor een beschermde huid 300ml
Handcrème per 4 tubes van 25ml
Moisturizing wipes (64) gezicht en handen
20x 50 washand PE waterdicht Premium
Toon 1 - 20 van 20

Wassen Zonder Water

Wassen Zonder Water:

Zieke mensen zijn vaak niet in staat om het bed te verlaten voor een wasbeurt. En toch wil men zichzelf natuurlijk schoon voelen. Daarmee is het wassen op bed dan de enige oplossing. Het wassen gebeurt dan ook op een stoel of in bed. Oplossing: in water en lotion gedrenkte vochtige washandjes en shampoo caps, verder ondersteund met de juiste cremes. Hiermee is het wassen zonder water ookwel verzorgend wassen ontstaan. In de particuliere thuiszorg en in zieken- en verpleeghuizen wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt.

Norovirus MRSA & Wassen Zonder Water:

Bij een uitbraak va het Norovirus (MRSA) verhoogd het traditionele wassen (washand, teil, water, handdoek) de kans op kruisbesmetting. Toepassing van het Wassen Zonder Water protocol is dan de oplossing.

Per goede wasbeurt worden acht washandjes gebruikt. Zij zijn per 8 verpakt. Het WZW protocol schrijft voor dat per lichaamszone een washandje wordt gebruikt. Hierdoor wordt de kans op kruisbesmetting aanzienlijk gereduceerd. Tevens, voor meer prive gebruik en op reis, zijn er verpakkingen met 5 washandjes.

Desgewenst kunnen de washandjes in de magnetron worden opgewarmd. Test de temperatuur vóór gebruik om te controleren dat ze niet te heet zijn.